Cesar

Kortrijk

Hallo allemaal, mijn naam is Laura en ik ben inmiddels 33 jaar. Maar dit verhaal speelt zich alweer 5 jaar geleden af. Maar ik herinner het me nog als de dag van vandaag. Ik ben lerares van beroep, ik geef les op de basisschool. Ik heb zwarte haren, een slank postuur en een volle cup C. Ik krijg aandacht genoeg van de mannen en heb heel veel sexverhalen om over te schrijven, maar dit geile verhaal gaat over mijn sauna avontuurtje.

Het was een mooie zomerdag en ik besloot weer eens een bezoekje te brengen aan de lokale sauna. Dit doe ik regelmatig als ik even lekker wil ontspannen. Het was nog vrij vroeg voor een zaterdag om al op pad te gaan. Maar om 10:30 was ik al bij de sauna, ik deed mijn kleren uit en liep naar binnen. Ik ging de sauna in en was gelukkig alleen. Er zit helaas wel een glazen wand bij deze sauna, dus iedereen kan naar binnen kijken. Maar ik kan ook iedereen buiten begluren. Daar lag ik dan lekker in de sauna, maar hoe warmer het werd, hoe geiler ik werd. Ik merkte dat mijn poesje al aardig nat was geworden van het zweet en de aroma’s in de sauna. Binnen in mij begon een gevoel te kriebelen om eens even lekker met mezelf te spelen. Ik ging met één vinger over mijn schaamlippen heen, hmmm kreunde ik.

Ik keek even naar buiten, zou iemand deze geile juf zien liggen? Op een afstand van 8 meter zat een man in een tuinstoel. Maar hij zat met zijn rug naar mij toe, dus die had niets in de gaten. Ik moest alleen zorgen dat ik niet te hard zou gaan kreunen. Want dan zou hij het misschien horen en mij betrappen. God, wat was dit toch spannend. De hitte van de sauna en het gevoel dat ik elk moment betrapt kon worden. Want dit is dus letterlijk in een openbare ruimte met jezelf spelen, waar ook nog eens iedereen bloot is. Dat scheelt dan weer wel. Ik vroeg mij af, hoe veel mensen zich hebben laten klaarkomen in de sauna. Ben ik de enige die daar altijd drang toe heeft? Of zijn er veel meer mensen die dat hebben?

Maar goed, ik begon met mezelf te spelen. Daar kwam een tweede vingertje bij. Wat ging het toch makkelijk, mijn vingers geleden naar binnen alsof het niets was. Zo nat dat ik was, niet normaal. Ik was zo geil, ik zou elke man die mijn sauna hokje binnen kwam lopen wel kunnen bespringen! Voor ik het wist was ik bezig met drie vingers in mijn poes. Steeds harder en dieper gingen ze op en neer in mijn kutje. Ik hoorde het soppen en kon een harde kreun niet binnensmonds houden. AAAH AHHH JAAAAA, riep ik zo zacht als ik kon. Ik keek snel naar de man die in de stoel zat. Zou hij mij gehoord hebben? Hij kwam niet in beweging dus ik ging lekker door met mezelf spelen. Hmmmm dit moet ik echt vaker doen, heerlijk zo in de sauna, ik begon het tempo op te voeren. Met 4 vingers inmiddels, erin en eruit. Poehhh ik gromde weer een kreuntje uit. Het was zo lekker, het voelde alsof iemand anders met mij bezig was en ik was compleet weg van de wereld. Voor ik het wist kwam ik schokkend klaar. AAH AHHH JAAJAAAAA zei ik. Mijn lichaam schokte nog na, en ik beet op mijn lip. mmmmh ik moet dit vaker doen in de sauna dacht ik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *