Cesar

Kortrijk

We hebben elkaar al een tijd niet gezien maar eindelijk kan en mag je weer langskomen. Je instructies waren duidelijk: “Koop 2 stukken van 3 meter scheepstouw, zorg voor een goeie blinddoek en doe de deur open in een mooie jurk, geil setje en hoge staart.” Dus ik heb een zwarte jurk aangetrokken met een laag decolleté en split in de rok, een paarse bh en string, zwarte kousen en hoge hakken.
Ik kan me bijna niet beheersen als ik de deur open doe en godzijdank is dat voor jou niet anders. We zoenen elkaar terwijl de deur amper dicht is en zo heftig dat mijn lippen pijn doen. Tijd vliegt voorbij, denken is gestopt, ik voel alleen maar. Dan duw je me voorzichtig weg. Mijn hoofd tolt maar op een goeie manier.
“Ik kom niet alleen voor mijn plezier. Helaas heb je je in de afgelopen weken kennelijk niet kunnen gedragen als de gehoorzame slet die ik van je had mogen, nee moeten, verwachten….” Ik voel mijn wangen rood worden van schaamte en ik kijk snel naar de grond.

“Kijk me aan!”
Ik ben even moed aan het verzamelen maar te lang. Je grijpt mijn staart en trekt mijn gezicht naar je toe.
“Ik ben net binnen. Ik wil je. Ik wil je volledig uit elkaar trekken van genot. Maar als je niet heel snel doet wat ik vraag, wanneer ik het vraag, ga ik nu direct weg. Ben ik heel duidelijk?!”
“Ja Meester!” Ik ben compleet verbijsterd over de strenge D die hier voor me staat. Maar mijn kut schreeuwt het uit van plezier.
“Bukken!” Zonder na te denken doe ik wat je eist. Pas als ik voorover gebukt sta, realiseer ik me dat dit een hele andere dag gaat worden dan ik van te voren in mijn hoofd had zitten.
“Doe je rok omhoog.” Zo snel ik kan trek ik de rok van de jurk omhoog. Jij gaat achter me staan en trekt mijn string halverwege mijn knieën. Een van de kousen zakt ook half mee naar beneden.

De eerste tik is hard en de tweede volgt snel en is minstens net zo hard. Geen streling om de ergste pijn weg te vegen.
Na deze twee tikken vind je het kennelijk genoeg, maar je geeft geen opdracht om weer te gaan staan. Ik heb geen idee waarom niet, tot ik een klik hoor. Maak je nu een foto? Ik durf niet achter me te kijken naar wat je aan het doen bent maar een paar seconden later hoor ik ‘Ting’ en weer een paar seconden later schiet jij in de lach.
“Eef vind je er heel mooi bij staan zo. Vooral die rode vlekken op je witte billen spreken boekdelen en ze geniet ervan……”
Ik heb me zelden zo vernederd gevoeld. Voorover gebukt met mijn string en 1 kous op mijn knieën en rode billen als een klein kind dat net een pak slaag gekregen heeft. En dat dan ook nog eens naar mijn beste vriendin die, tot nu, best naar mij opkijkt. Woest ben ik, en ik voel tranen prikken, puur van boosheid. Nu ben ik blij dat je achter me staat, ik knipper een paar keer flink en de neiging om te gaan janken verdwijnt gelukkig. Dat gun ik je niet.

“Ga maar weer staan. Doe je string maar helemaal uit. Fatsoeneer je kousen.” Ik kom overeind, laat mijn string en op de grond zakken en stap eruit. Dan doe ik zo snel ik kan mijn kousen weer netjes aan. Je hebt niets over mijn rok gezegd, dus die hou ik omhoog. Het lijkt me verstandiger om je even niet aan te kijken.
“Oeh…. Als blikken konden doden had ik nu een probleem denk ik….” Zeg je en de geamuseerdheid druipt eraf. Ik houd wijselijk mijn mond dicht.
Razendsnel duw je me tegen de muur en pint me met je arm tegen mijn keel stevig vast.
Je andere hand verdwijnt in mijn kut. Twee vingers gaan snel en trefzeker mijn kut in en direct er weer uit.
“Wat zijn dit?”
“Uw vingers Meester…..?”
“En hoe zien die vingers eruit?” Ik begin een idee te krijgen waar je naar toe wil met deze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *