Cesar

Kortrijk

Het was zaterdag avond en ik en een vriendin (Rianne) besloten om lekker te gaan stappen in Amsterdam. We besloten om te matchen en allebei een opgeknoopt wit Gentstudent tshirtje aan te trekken met een skinny zwarte broek. We zijn allebei groot Gentstudent fan en af en toe sturen we ook wel een sexy foto in die dan op het snapchat verhaal wordt geplaatst.
Eenmaal aangekomen in de stad beginnen we gelijk met tequila shotjes en wodka sprite. Een aantal drankjes verder waren we beide al flink aangeschoten en besloten samen de dansvloer op te gaan. Daar zag ik hem staan: 1 van de knapste jongens die ik ooit heb gezien. Hij had zwart haar, fel blauwe ogen en een mooi gespierd lichaam. Als kers op de taart droeg ook hij een Gentstudent t-shirt alleen dan een zwarte. Ik glimlachte verlegen naar hem toen onze blikken kruisten. Hij bekeek mij van top tot teen en hij glimlachte ook naar mij terwijl hij op mij afliep.

Het begin

In mijn ooghoek zag ik Rianne aankomen met 2 wodka sprites.
‘Hey aangenaam ik ben Jay.’ zei de knappe jongen glimlachend.
‘Hey ik heet Esmee.’
‘Mooie naam hoor, kom je hier vaker?’
‘Ja regelmatig.’
Intussen kwam Rianne naast ons staan en ze gaf me mijn drankje en fluisterde in mijn oor dat ze 2 andere vriendinnen was tegengekomen bij de bar en dus daar even ging kletsen.
Ik keek Jay glimlachend aan toen ik hem vrolijk vroeg of hij met me wou dansen. Hij knikte en samen zijn we gezellig los gegaan en tussendoor kletsten we wat over Gentstudent. Toen er een langzaam nummer op kwam besloot ik hem te zoenen. Het was een lekkere en intense zoen.
‘Je maakt me geil zo hoor’ fluisterde hij in mijn oor.
‘Gelukkig maar want ik was het al toen ik je zag staan.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *